Ansöka om medlemskap

Konstvandring i Dalsland är en förening vars huvudsyfte är att årligen anordna en konstvandring under Kristi himmelsfärdshelgen och en samlingsutställning i samband med vandringen. Samlingsutställningen alternerar mellan Åmåls konsthall och Dalslands Museum, vartannat år. Föreningen har sitt säte i Dalsland.

Konstvandring i Dalsland är en ideell förening där alla medlemmars delaktighet behövs i arbetet med att driva föreningen och anordna konstvandringen. Dels i styrelsearbetet, dels i ett antal arbetsgrupper.

Är du konstnär/konsthantverkare och är folkbokförd i Dalsland, eller fast sommarboende eller har din konstnärliga verksamhet i landskapet, är du välkommen att ansöka om medlemskap. Styrelsen ansvarar för jurybedömningen. Får man avslag på sin ansökan är det inget som hindrar att man gör ett nytt försök ett annat år.

Du ska kunna visa konsten i lokal där du är verksam t ex verkstad eller ateljé. Att visa i egna bostaden, sommarbostaden eller angränsande lokal till dessa är också möjligt

Digital ansökan skall innehålla komplett ifylld ansökningsblankett samt fem foton av representativa verk.

 

Ansökan om medlemskap skickas i digital form till info@konstvandring.nu senast den 30 september 2021.

Blankett i pdf-format

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!